Segafredo Zanetti Kafe Centrala

Segafredo Zanetti - "Vero Espresso Italiano" | Svet Kafe - Izdanje Br.8

Kafe Centrala

Segafredo Zanetti je renomirano ime u svetu kafe, posebno poznato po svom italijanskom nasleđu i posvećenosti pružanju doživljaja kafe visokog kvaliteta.

Priča o Segafredo Zanetti počela je u Bolonji, u Italiji, gde je Massimo Zanetti, inspirisan svojom strašću za kafom, krenuo na put da stvori brend koji će obuhvatiti suštinu italijanske kulture kafe.

Osnovao ga je gospodin Massimo Zannetti, a kompanija se etablirala kao globalni lider u industriji kafe od svog osnivanja 1973. godine.

 

Duga, tradicionalna, italijanska...

Ime kompanije, Segafredo, potiče od "Segafredo Zanetti Espresso", koji je brzo stekao popularnost u Italiji zbog svojih bogatih, aromatičnih mešavina.

Jedna od karakteristika koje definišu Segafredo Zanetti je posvećenost očuvanju tradicionalnog italijanskog iskustva sa kafom uz prilagođavanje evoluirajućim preferencijama potrošača širom sveta.

Kompanija nabavlja vrhunska zrna Arabike i Robuste iz regiona u kojima se uzgaja kafa širom sveta, obezbeđujući najviše standarde kvaliteta i doslednosti u svakoj šoljici.

Kompanija posluje u širokom spektru industrije kafe, uključujući proizvodnju, distribuciju i maloprodaju kafe. Proizvodi se kreću od celih zrna i mlevene kafe do espresso kapsula i napitaka gotovih za piće, zadovoljavajući različite ukuse i preferencije.

 

Prisustvo širom sveta...

Štaviše, brend je proširio svoje prisustvo na globalnom nivou, sa mrežom kafića i franšiznih lokacija u preko 100 zemalja.

Ove ustanove služe kao središta za ljubitelje kafe da se prepuste autentičnim iskustvima italijanske kafe, zajedno sa stručno pripremljenim espressom, kapućinom i drugim specijalnim pićima.

Pored maloprodajnih operacija, brend takođe snabdeva kafom hotele, restorane i preduzeća širom sveta, dodatno učvršćujući svoju poziciju kao vodećeg igrača na globalnom tržištu kafe.

Pored svog komercijalnog uspeha, kompanija ostaje posvećena inicijativama održivosti i društvene odgovornosti. Bliska saradnja sa uzgajivačima kafe na promovisanju održivih poljoprivrednih praksi i poboljšanju života zajednica koje uzgajaju kafu.

Sve u svemu, Segafredo Zanetti nastavlja da podržava svoje nasleđe izvrsnosti u industriji kafe, spajajući tradiciju sa inovacijama kako bi pružio izuzetna iskustva kafe potrošačima širom sveta. Bilo da uživate u užurbanom kafiću ili kuvate kod kuće, kafa gospodina Zanettija oličava bezvremenski šarm i sofisticiranost italijanske kulture kafe.

 

Našu ponudu Segafredo Zanetti Kafe možete pronaći na sledećem linku:
Nazad na blog